Opciók

ÁRAK

Az elmúlt hat évben a tábor non-profit alapon, önkéntes munkával szerveződött, szerelemből és lelkesedésből. Annak érdekében, hogy ez így maradhasson és további képzéseket és fejlesztéseket tarthassunk szükségünk van a segítségetekre. Amennyiben támogatni szeretnéd a tábort és a működésünket, hogy még több programot, kelléket és felszerelést tudjunk biztosítani, itt van a tökéletes lehetőség.

Három csomagot készítettünk, különböző szinteken, attól függően, hogy mennyivel szeretnél hozzájárulni. Ha kiválasztottad a csomagot, az utaláskor írd be a tranzakció azonosítóhoz a gyermeked és a csomag nevét, hogy megköszönhessük a segítséged.

Mindegyik csomagba beletartozik a leutazás (közösen, busszal), napi háromszori bőséges elemózsia, szállás, foglalkozások és kellékek.

Előre is köszönünk minden segítséget és adományt!

99.000

Nadil törpe
csomag

A törpe csomagban beletartozik minden, ami a tábor alapdíjába beletartozik.  

105.000

Nadil óriás
csomag

Az óriás csomaban küldünk nektek hetente egyszer egy személyre szabott, fényképes levelet. Ebben benne lesznek az aktuális történetek/események a táborlakótokkal kapcsolatban.

110.000

Nadil unikornis
csomag

Az unikornis csomagban nem csak heti egy személyre szabott, fotóval ellátott levelet küldünk, hanem egy őrületes, egyedi Nadilos pólót is. 

Természetesen ezek csupán jelképes ajándékok, amikkel szeretnénk a hálánkat és köszönetünket kifejezni.

16200106 - 00232247

(Magnet Bank)