ÁRAINK

NADIL FANTÁZIATÁBOROK

2019 JÚLIUS -

CSOMAGOK

Alapcsomag  (Törpe)

(Még szervezés alatt)

 

Bankszámla: 16200106 - 00232247

Bank: Magnet Bank

Törpe csomag - (Még szervezés alatt) - A törpe csomag a tábor alapdíját jelképezi. Ebben a csomagban belefoglaltuk a táborba leutazás díját, a szállást, a programokat, kellékeket, napi háromszori étkezést, kellékeket, fizetéseket és a tábor szervezésével járó díjakat.

Óriás csomag - (Még szervezés alatt) - Az óriás csomaban küldünk nektek hetente egyszer egy személyre szabott levelet. Ebben benne lesznek az aktuális történetek/események a táborlakótokkal kapcsolatban. A tábor végén pedig küldünk nektek személyre szabott fényképet.

Unikornis csomag - (Még szervezés alatt) - Az unikornis csomagban nem csak heti egy személyre szabott levelet küldünk, hanem egy őrületes, egyedi Nadilos pólót is. 

(Természetesen ezek csupán jelképes ajándékok, amikkel szeretnénk a hálánkat és köszönetünket kifejezni.)

Az elmúlt hat évben a tábor non-profit alapon, önkéntes munkával szerveződött, szerelemből és lelkesedésből. Annak érdekében, hogy ez így maradhasson és további képzéseket és fejlesztéseket tarthassunk szükségünk van a segítségetekre. Amennyiben támogatni szeretnéd a tábort és a működésünket, hogy még több programot, kelléket és felszerelést tudjunk biztosítani, itt van a tökéletes lehetőség.

Három csomagot készítettünk, különböző szinteken, attól függően, hogy mennyivel szeretnél hozzájárulni a táborunk működéséhez. Az óriás és unikornis csomagokból beérkező összegek a tábor fenntartását és fejlesztését segítik. Ha kiválasztottad a csomagot, az utaláskor írd be a tranzakció azonosítóhoz a gyermeked és a csomag nevét, hogy megköszönhessük a segítséged.

Mindegyik csomagba beletartozik a leutazás (közösen, busszal), napi háromszori bőséges elemózsia, szállás, foglalkozások és kellékek (lásd a Törpe csomag leírását).

Előre is köszönünk minden segítséget és adományt!