JELENTKEZÉS

NADIL FANTÁZIATÁBOROK

2019 JÚLIUS -

Korhatár

Alsó korhatár: A gyerekeknek be kell tölteniük a 10. életévüket a tábor első napjáig

Felső korhatár: A gyerekek nem lehetnek 19 évesek a tábor 1. napján.

Helyfoglalás

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2016-ban várólistát indítottunk mindazoknak, akik első körben nem fértek be a táborunkba. Annak érdekében, hogy minél hamarabb visszajelezhessünk nekik, tudnunk kell a pontos létszámot. Ennek okán a jelentkezésetek akkor válik véglegessé, ha befizettétek az előleget 2019. Április 1-ig. Ez minden jelentkezésre vonatkozik.

Helyfoglalás részletei:

  • Január elsejétől, 20.000 Ft befizetésével

  • Részletfizetései lehetőség: van (Az utolsó részletet a tábor kezdetéig kell befizetni)

  • Befizetési határidő: 2019.04.01.  (Eddig várjuk az előlegek befizetését)

(Az április 15-e után a tábori díj teljes összegét nem áll módunkban vissszatéríteni.)

A 2019-es évre Január 1-én nyílnak meg a jelentkezések! 

Kérjük, olvassátok át a részleteket (ár, helyszín, időpont, feltételek, stb.) mielőtt kitöltenétek a jelentkezési lapot, hogy minden információval tisztában legyetek. A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti, hogy automatikusan helyet biztosítotok a gyermeke(i)tek számára, az akkor válik véglegessé, ha megkaptátok a személyes visszaigazoló emailt és befizettétek a tábori díj előlegét (20.000 Ft). 

(A szabad helyeinket első körben a már aktív táborozóinknak tartjuk fenn, az új jelentkezések pedig a várólistára kerülnek.  Amennyiben felszabadul egy hely, érkezési sorrendben a várólistáról hívunk be új jelentkezőket.) 

FELTÉTELEK

Jelentkezési és tábori feltételek

 

Annak érdekében, hogy a táborunk a lehető legbiztonságosabb, legélvezetesebb és leghatékonyabb lehessen a gyerekek és a szeniorok számára az alábbi működési feltételekkel dolgozunk. Ezek a feltételek  az új jelentkezőkre és a régi táborozóinkra is egyaránt vonatkoznak.

Korhatár 

Alsó korhatár: A tábor első napján betöltött 10. életév

Felső korhatár: A tábor első napján még 18. életév

Kommunikáció

A tábor ideje alatt és a táborok közötti időben elsősorban emailben tartjuk a kapcsolatot a szülőkkel és rokonokkal. Természetesen ezalól kivételt képeznek a sürgős vagy vészhelyzetek. Az emailekre általában 48 órán belül válaszolunk, amennyiben erre nem kerülne sor, nyugodtan küldjetek emlékeztetőt róla. 

Kérünk titeket, hogy az átláthatóság érdekében ne privát Facebook üzenetben írjatok nekünk, hanem emailben (ezt a szeniorok magánélete és biztonsága érdekében kérjük).

A tábor ideje alatt limitált internet elérhetőségünk van, így az emailekre lassabban tudunk válaszolni, de minden évben rendszeresen informálunk titeket az eseményekről és ha sürgős esetről van szó (kórházi látogatás, betegség, stb.) természetesen telefonon értesítünk titeket. Az év további részében elsősorban hétfőtől péntekig válaszolunk az emailekre reggel 10 és délután 6 között.

Általános feltételek - részletek - 2018

Szabad helyek: A szabad helyeinket elsősorban a régi táborozóink részére tartjuk fent. Amennyiben ők április 1-ig nem adják le a  kitöltött jelentkezési lapot és fizetik be a tábordíj első részletét (20.000 Ft), a fennmaradó szabad helyeket a várólistáról töltjük fel, időrendi sorrendben. 

Jelentkezés: A jelentkezés első lépése a kitöltött jelentkezési lap, melyet megtaláltok a Jelentkezés menü pontban. A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti az azonnali felvételt a táborunkba, csupán adatfelvételként szolgál. A jelentkezés akkor lesz végleges, ha a konfirmáció írásban megtörténik és az írásban igényelt tábordíj első összege befizetésre került.

A tábor ideje július 8 - 28-ig tart (21 nap, 20 éjszaka). A gyerekek együtt érkeznek a táborba, szeniori kísérettel, hazafele pedig mindenki saját felelősségére viheti el gyermekét, vagy utazhat más szülővel haza. A gyerekek egy turnusban, a három hét egészében részt vesznek a táborban, ezalól csak akkor teszünk kívételt, ha betegség vagy más megoldhatatlan indokkal nem tudna időben érkezni (pl. német vagy osztrák oktatási rendszer).

A tábor és a résztvevők biztonsága érdekében abban az esetben utasítunk vissza jelentkezést, amennyiben úgy látjuk, hogy a táborozó potenciális veszélyt jelenthet másokra vagy önmagára, illetve, ha úgy ítéljük meg, hogy a tábor negatív hatással lehet a gyermek fejlődésére. A táborunkban két praktizáló pszichológus dolgozik velünk együtt, hogy a lehető legbiztonságosabb élményt tudjuk nyújtani a gyermekek és a szenioritás részére.

Díjak - 2018-ban

A tábor alapdíja 99.000 Ft, amely tartalmazza a napi háromszori bőséges elemózsiát, szállást, leutazást, kellékeket, elsősegély felszerelést, fizetéseket és szolgáltatásokat. Az alapdíjon túl két csomaggal tudtok minket támogatni: óriás csomag (105.000 Ft) és unikornis csomag (110.000 Ft), ezeket az összegeket mind a tábor fejleszétésbe, képzésekbe és extra költségekre fordítjuk. 

Befizetési határidő: A tábordíj első részletének befizetési határideje április 1-e (régi táborozóknak) és május 1. (új táborozóknak). Amennyiben az összeg nem kerül befizetésre, nem áll módunkban a táborozó helyét fenntartani. 

Lemondás: Amennyiben bármilyen indokkal lemondanátok a tábori jelentkezést, a befizetett előleget április 15-ig (régi táborozóknak) és május 15-ig (új táborozóknak) tudjuk visszafizetni. Az előlegen felüli összeget a megadott időpontok után nem áll módunkban visszafizetni, hisz ebbőlfedezzük a tábori költségeket, melyek a tábort megelőzően már kifizetésre kerülnek.

Szeniorok 

A szeniorokról több információt EZEN a linken keresztül tudjátok elérni.